Jac Blom Kuiperij
Alphen aan den Rijn

Kuiperij

Tuinarchitecten, beheerders van tuinen en liefhebbers van tuinen weten al decennialang Jac Blom BV te vinden voor een stijlvolle houten kuip voor planten en bomen. Onze houten kuipen zijn te vinden in particuliere tuinen, kasteeltuinen, botanische tuinen, orangerieën, binnentuinen en langs oprijlanen.

Houten plantenkuipen en plantenbakken, maatwerk en standaard modellen.

Wij maken houten kuipen op ambachtelijke wijze, van duurzaam Accoyahout, in iedere gewenste maat en uitvoering, rond, vierkant of rechthoekig. Omdat we de kuipen naar wens maken hebben we geen grote voorraad en leveren we op bestelling. We zijn open voor bezoek aan onze werkplaats/kuiperij. Wilt u zeker weten dat we kuipen hebben staan en dat wij tijd voor u hebben neemt u dan van tevoren even contact op.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Nieuwsgierig geworden naar de kuipen, ontdekken waarom we Accoyahout gebruiken of zien hoe we de kuipen maken? Hier staat informatie over onze kuipen en over Accoyahout. Onder deze tekst staat een filmpje over hoe we de kuipen maken.

Heeft u meer informatie nodig of wilt u bestellen maak dan uw vraag kenbaar via de telefoon, mail naar info@jacblom.nl of vul het contactformulier op de website in.

Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op om uw vragen te beantwoorden. We zijn open op werkdagen, graag op afspraak, dan maken we tijd voor u en kunt u de kuiperij bezoeken.

Uniek en duurzaam? Ja, wij weten zeker van wel! Gezien het ambachtelijke werk en het unieke, duurzame product op maat voor u gemaakt!