Over ons

Over ons

Hout, tuinen en interieur is onze passie. Naast uitgebreide kennis van houtsoorten beschikt ons team over ervaring, creativiteit en vakmanschap. De kuipen worden nog steeds op de ambachtelijke wijze gemaakt zoals we dit al vanaf 1830 doen, uiteraard met wat moderne aanpassingen, met veel plezier en passie voor het handwerk wat hierbij komt kijken. Vroeger werden veel kuipen gemaakt van teakhout. We zijn lang op zoek geweest naar een duurzamer alternatief om de kuipen van te maken zonder afbreuk te doen aan de levensduur en kwaliteit. Dit is gelukt!. Sinds enkele jaren maken we onze duurzame JacBlom® kuipen en plantenbakken van 100% Accoyahout®.

Met de toepassing van Accoyahout kunnen we met een gerust hart hout blijven gebruiken voor de productie van onze plantenkuipen en plantenbakken en weten we ons verzekerd van een mileuvriendelijk en duurzaam product.Onze kuipen zijn o.a. te vinden bij de Hortus Botanicus in Amsterdam, paleis het Loo en op landgoed Twickel., breng daar gerust een bezoek om onze kuipen te bekijken of kom eens bij ons kijken in de werkplaats. Omdat de kuipen en plantenbakken in een enorme diversiteit aan maten en uitvoeringen gemaakt worden hebben wij weinig voorraad en maken wij deze op bestelling in onze standaard afmetingen of speciaal naar uw wens.

Naast de kuiperij zijn we uitgegroeid tot een modern en veelzijdig interieurbedrijf. JacBlom is samen met SB Interieur en Wortman meubelen sterk in interieur op maat voor uw woonhuis, winkel of kantoor en kunnen wij u dus voor zowel binnen als buiten uw woonhuis voorzien van duurzaam, kwalitatief hoogwaardige meubelen op maat.